Despre mine

Mă numesc Bianca Dumitru şi sunt studentă la Universitatea “Babeş-Bolyai”, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în Cluj. Am dat marea pe deal şi, apoi, pe munte. Nu pot spune că acum nu-mi e dor de ea, dar nu mă plâng. Ştiu că întâlnirea va fi mai intensă.

Am hotărât să plec aşa departe de casă, de prieteni şi de familie, pentru a-mi împlini un vis: acela de a ajunge jurnalist. De ce? Pentru că sunt pasionată de fotografie şi de ceea ce înseamnă radiodifuziunea. N-aş spune, însă, “nu” nici unei slujbe în presa scrisă ori în televiziune. Momentan sunt una din vocile de ştiri de la UBB Radio, postul online pentru studenţi al Universităţii.

Clujul m-a schimbat mult, m-a ajutat să mă maturizez frumos, cultivându-mi principii frumoase. Cu toate astea, am rămas aceeaşi tânără optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze şi încrezătoare că “toate vor fi bine”. Am învăţat să ofer mai mult decât primesc, renunţând aproape în totalitate la egoismul care uneori mă mai agită. Am învăţat să rămân puternică în faţa problemelor şi să nu cedez uşor. Am înţeles că nimic nu-ţi pică din cer pe neaşteptate; trebuie să munceşti dacă vrei să ajungi undeva. De aceea, m-am înarmat cu prieteni, care să mă sprijine, şi cu un bagaj de cunoştiinţe pe care să-l răscolesc ori de câte ori e nevoie. Sunt hotărâtă să fac tot ce-mi stă în putinţă să-mi împlinesc visul!

One thought on “Despre mine

Leave a comment